tiistai 9. maaliskuuta 2021

Pirilän Kukkatalo työssäoppiminen - suosituimpia viherkasveja 2021

 

Kukkatalolla on suuri valikoima, mutta mitkä kasvit ovat juuri tällä hetkellä in? ja mitä myymälä myy reilusti?


Palmuvehka

Kuva pinterestistä

Palmuvehkoja myydään tasaiseen tahtiin. Sen suosio perustuu sen helppohoitoisuuteen ja sen lisäksi se on vielä kauniin näköinenkin. Palmuvehkan voit sijoittaa mihin tahansa sillä se kestää varjoa, kuumuutta, kuivuutta ja kuivaa huoneilmaa.


Peikonlehti

Kuva pinterestistä


Peikonlehti on jo pitkään suosiota ylläpitänyt näyttävä viherkasvi. Eikä ihme sillä se sopii sisustukseen ja on sen lisäksi vielä helppohoitoinen. Peikonlehti pitää auringosta, suojaa se kuitenkin suoralta iltapäivän auringolta. Peikonlehdelle suotuisaa on, että se saa tarpeeksi valoa sekä varjoa. Peikonlehti pitää lehtien sumuttamisesta. 


Aarnipeikonlehti

Kuva pinterestistä

Myös suosioon noussut ei niin tyypillisen näköinen peikonlehti eli Aarnipeikonlehti. Tämä kyseinen kasvi on jättipeikonlehden kääpiömuoto, suloinen eikö?. Tämä kyseinen kasvi sopii myös hyvin amppeliin, niin sen luontainen kasvutapa tulee enemmän esiin ja se alkaa tehdä köynnöksiä.


Viirivehka

Kuva pinterestistä

Viirivehka on ihastuttava ja ei niin tyypillinen viherkasvi siitä, että se myös kukkii. Kauniit valkoiset kukat ovat näyttäviä. Viirivehka sopii hyvin sisustukseen, se on helppo sijoittaa moneen paikkaan, vältä kuitenkin suoraa auringonpaistetta ja vetoisia paikkoja. Viirivehka tykkää runsaasta säännöllisestä kastelusta.


Lyyraviikuna

Kuva pinterestistä

Lyyraviikuna on näyttävä isolehtinen ja kookas huonekasvi. Se on kestävä ja helppo hoitoinen. Sijoita Lyyraviikuna mieluusti aurinkoiseen tai puolivarjoisaan paikkaan, kannattaa kuitenkin välttää suoraa auringonpaistetta. 


Ilmakasvit

Kuva pinterestistä

Suloiset ja mitä helppohoitoisimmatt ilmakasvit ovat myös suosiossa. Niistä saa mitä suloisimpia sisustuselementtejä noilla ihanilla pyöreillä lasikuvuilla. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

10 kiinnostavaa koulua/ ammattia

  1. Toimintaterapeutti Turku AMK 2. Kuvataidelinja Turku AMK 3.  Teatteri- ilmaisunohjaaja Turku AMK 4. Seksuaalineuvoja Turku AMK 5. Kuvat...