torstai 22. elokuuta 2019

Ryhmämme moodboardit

Tässä on kolme valmista moodboardia kuudesta aiheesta, näiden aiheina olivat: oranssi on uusi musta, kurinalainen tunnelmoija, sekä kaksi pääväriä ja yksi tehosteväri. Toteutimme nämä kaikki kolme moodboardia yhdessä ja jaoimme työvaiheet keskenään.






Tämän moodboardin aiheena on oranssi on uusi musta ja me lähdimme tulkitsemaan aihetta sisustus mielessä, ensin mietimme, että tekisimme tästä modernin tyylisen sisustuksen. Tyylisuunta vaihtui kuitenkin aika nopeasti siitä boheemiin ja retroon selaillessamme pinterestistä kuvia. Tulkitsimme ja toteutimme aiheen juuri sisustus mielessä, sillä oranssi on taas pinnalla väreissä, jotka ovat muodissa. Ajattelimme myös, että se on ehkä helpoin lähteä toteuttamaan sisustukseen. Teimme tämän käyttäen sovellusta nimeltä Canva. Valitsimme nämä kuvat, sillä ne näyttävät hyvältä yksin ja yhdessä. Värimaailma sopii yhteen kauniisti ja kaikissa on yhdistäviä tekijöitä. Minä opin tätä tehdessä, että värejä voi rohkeasti yhdistää keskenään ja vastavärit korostavat upeasti toisiaan.








Tämän moodboardin aiheena on kurinalainen tunnelmoija. Lähdimme toteuttamaan tätä leikkaa ja liimaa tekniikalla, sillä halusimme tehdä jotain erilaista. Lähdimme siis selailemaan kaikenlaisista lehdistä kuvia. Ensimmäisinä kuvina löytyi nuo kuvat naisista, joiden ympärille lähdimme sitten kokoamaan samoissa värimaailmoissa olevia kuvia. Valitsimme nämä kuvat, sillä ne olivat kurinalaisia ja aika hillittyjä, ne myös näyttävät hyvältä kokonaisuudessa.







Tässä on tämän postauksen viimeinen moodboard, jonka aihe on kaksi pääväriä ja yksi tehosteväri. Väreiksi valitsimme mustan, kultaisen ja valkoisen  ja niistä tehostevärinä toimi valkoinen. Pengoimme kaiken maailman mahdolliset asiat, jotka näyttivät siltä, että ne voisivat käydä tähän hommaan. Käytimme esim. Claudian koruja. Sitten vain kokeilimme eri asetelmia ja asioita mitkä näyttäisi hyvältä ja tämä on sitten se mihin päädyttiin. Toteutimme tämän valokuvaamalla siitä syystä, että olisimme toteuttaneet hieman erityyleillä kaikki ja se olisi mielenkiintoisempaa meille ja muille.



Tässä vielä jotain fiilistelykuvia työn eri vaiheista.





















Lue lisää näiden moodboardien teosta  täältä sekä täältä





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

10 kiinnostavaa koulua/ ammattia

  1. Toimintaterapeutti Turku AMK 2. Kuvataidelinja Turku AMK 3.  Teatteri- ilmaisunohjaaja Turku AMK 4. Seksuaalineuvoja Turku AMK 5. Kuvat...