sunnuntai 25. elokuuta 2019

Moodboard - Kaurismäkeläisyys




Meille annettiin tehtäväksi tehdä kuusi moodboardia, olimme alunperin ajatelleet tekevämme kaikki moodboardit yhdessä. Jaoimme aiheet niin, että jokaisella on yksi aihe joka vaatii vähän tutkimustyötä alkuun. Kun jokainen olisi saanut selvitettyä asiat, niin ne jaettaisiin toisille ja lähdettäisiin yhdessä tekemään lopullista työtä. Meillä kävi kuitenkin niin, että oli tullut epäselvyyttä aikatauluista ja olimme varanneet enemmän aikaa näiden tekoon mitä meillä oikeasti oli. Niinpä teimme sellaisen muutoksen suunnitelmaan, että jokainen tekee itse kotona omasta aiheestaan moodboardin. Loput kolme, jotka jää jäljelle tehtäisi yhdessä alusta loppuun.








Aloitin katsomalla Kaurismäen trailereita nähdäkseni vähän minkä tyylinen se on, kiinnitin erityisesti huomiota värimaailmaan, fiilikseen sekä asioihin ja esineisiin, joita siinä esiintyy. Käytin noin 30-40 min tähän  tutkimustyöhön, kirjoitin samalla muistiinpanoja ja otin näyttökuvia. Sen jälkeen yhtenä päivänä automatkalla tein vain aikani kuluksi sen tyylisen pinterest kansion.




Tässä näkyy valmis moodboard, jonka tein käyttäen Canva nimistä sovellusta. Minun mielestä tätä oli hauska tehdä siitä huolimatta, että tuli pieniä ongelmia sen aikana. Valitsin nämä kuvat sillä ne sopivat yhteen, niissä tulee ilmi värimaailma sekä tunteet, niissä esiintyy samoja asioita mitä elokuvissa kuten: tupakka, nahkatakit ja särkyvät asiat.


 Katso täältä Saran aiheen postaus ja täältä Claudian aiheen postaus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

10 kiinnostavaa koulua/ ammattia

  1. Toimintaterapeutti Turku AMK 2. Kuvataidelinja Turku AMK 3.  Teatteri- ilmaisunohjaaja Turku AMK 4. Seksuaalineuvoja Turku AMK 5. Kuvat...