tiistai 14. syyskuuta 2021

Syksyinen näyteikkuna Sokokselle

 

             Näyteikkunan rakentaminen



Ensiksi puretaan vanha näyteikkuna



Näyteikkuna hieman syksyisellä teemalla, ikkunaan sai laittaa mitä tahansa tuotteita eri merkeiltä. Näyteikkunaan haluttiin uudet lakanat, joten aloitin valitsemalla ne. Matto päätettiin pitää, sekä jakkara, (joka ei näy tässä kuvassa), sillä niille ei löydy muuta virallista paikkaa myymälästä.  Kun olin valinnut lakanan, jota käytän (näkyy kuvassa) Niin lähdin sen ympärille rakentamaan kokonaisuutta ja väriteemaa.


Lopputulos


Näyteikkuna sisältäpäin




Tyynyt valitsin lakanan kukkien värien pohjalta



Valitsin esillepanoon luonnon sävyjä, beigeä ja ruskeaa, joka on helppo yhdistää kaikkeen. Laitoin kulmaan vielä punaisen tyynyn yhdistämään kokonaisuutta, se menee sävysävyyn lakanan kanssa.
 


Vilttejä syksyä varten. Lasilyhty/ malja jonka sisälle laitettiin tunnelmavalo, tuomaan valoa syksyn pimeisiin iltoihin



Miksi juuri tämä lakana?

Se on Finlaysonin uutuus lakana, on aina hyvä laittaa mahdolliset uutuudet näytille ikkunaan. Tätä samaa lakanaa oli kahdessa värissä toinen olisi ollut valkoinen. Värikäs lakana on kuitenkin parempi näyteikkunaan, sillä se tekee tilasta täydemmän näköisen ja kiinnittää paremmin huomion. Myöskin tämän värinen lakana on useammin vaikeampi myydä, vaaleita lakanoita ostetaan koko ajan. Ikkunaan kannattaa laittaa sellainen tuote, joka ei normaalisti myy niin hyvin, jotta asiakas näkee tuotteen ns. erivalossa. Näyteikkuna parantaa usein tuotteen myyntiä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

10 kiinnostavaa koulua/ ammattia

  1. Toimintaterapeutti Turku AMK 2. Kuvataidelinja Turku AMK 3.  Teatteri- ilmaisunohjaaja Turku AMK 4. Seksuaalineuvoja Turku AMK 5. Kuvat...