keskiviikko 25. maaliskuuta 2020

Kosmetiikka flat lay - taustan vaikutus1 kosmetiikkatuote

1 luonnonmateriaali

1 revitty ainesosa lappu


Testasin tänään millainen vaikutus eri taustoilla on kuvaan.


Ihan vain valkoinen tausta

Tuotteet erottuvat hyvin, mutta lopputulos jäi aika tyhjän näköiseksi, jos olisi enemmän elementtejä kuvassa. Se voisi ehkä toimia paremmin.

Puu kuvioinen silkkipaperi tausta

Tämä tausta tekee kuvasta jo täydemmän, viimeistellymmän ja mielenkiintoisemman näköisen.Tässä tapauksessa kuitenkin tuntuu että tuotteet hukkuvat hieman siihen, paremmalla valolla voisi toimia.

Ihan vain musta tausta

Nostaa vihreää kivasti kontrastina, mutta varjo tulee hieman ikävästi rasvaputelon sivuille jolloin puolet siitä hukkuu mustan sekaan.

Lampaantalja

Kivan näköinen, tuo tekstuuria ja mielenkiintoa taustaan, kuitenkin riitelee hieman tämän tuotteen kanssa, myös ongelmallinen esim roskat nousee näkyviin, talja on vaikea kopistella tai imuroida täysin puhtaaksi.

Rypistelty tausta

Tuo mieleen joulun aikana näkyvät lahjapaketit ja kääreet. Mielestäni nämä värit toimivat hyvin yhdessä sillä ovat molemman ovat aika maanläheisiä.

Minun tyylinen flat lay

Tykkään ottaa kuvaan enemmän elementtejä, olen pitänyt tähän asti valkoisesta taustasta. Se antaa paljon mahdollisuuksia sommittelun kannalta ja sen kanssa sopii kaikki.
 Jotta kuvassa olisi enemmän mielenkiintoa olen tykännyt laittaa jostain kulmasta  kankaan tai jotain muuta osittain kuvaan näkyviin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Värioppi -sävyt

Shades- Tummennus Väriä tummennetaan lisäämällä mustaa Tints- Vaalennus Väriä vaalennetaan lisäämällä valkoista Vivid- Kylläin...