maanantai 12. elokuuta 2019

Stefan Bremer Veturitallissa

 Kävimme perjantaina 9.8 Salon taidemuseossa Veturitallissa. Tällä kertaa näyttelyssä oli Stefan Bremerin töitä. Veturitalli oli minulle entuudestaan tuttu ala-asteelta, mutta oli kyllä kiva päästä pitkästä aikaa tutkimaan sen tarjontaa.
Maailmanpyörä, Pripyat, Ukraina, sarjasta Chernobyl, 2018

Meille annettiin kolme tehtävää, joista tämä oli ensimmäinen. Piti löytää teos joka kuvastaisi minua kaikkein parhaiten, minun mielestäni se kuva oli ehdottomasti tämä. Nimittäin siinä mielessä että tykkään ottaa itse juuri tämän tyylisiä kuvia, saatan tarkentaa kuvan edessä olevaan asiaan jättäen taustan sumeammaksi tai toisinpäin. Tästä kuvasta minulla tuli heti mieleen valokuva maailmanpyörästä, jonka otin joskus Espanjan reissulla.                                                                                                    

Hellävarainen kosketus, sarjasta Sudekin lasi, 2018

Toisena tehtävänä oli valita teos, jonka esittelisin ystävälleni. Minulle tuli sellainen olo, että tämä olisi juuri se työ, jonka esittelisin ystävälleni. Se oli vain niin kaunis, herkkä ja vahva samanaikaisesti. Myös tekniikka, jota on käytetty kuvan aikaansaamiseksi on uskomattoman upea ja omaperäinen.
Parsakaali, sarjasta, Gravitaatiolinko 2018

Viimeisenä tehtävänantona oli valita teos, joka yllätti minut jollain tavalla. Katsoessani tätä teosta ensimmäisen kerran ajattelin, että sehän näyttää ihan parsakaalilta. Sitten vilkaisin mikä työn oikea nimi olisi ja se oli kuin olikin parsakaali, joten työ yllätti minut siten. Nyt kuvailen työtä kymmenellä adjektiivilla: Hauska, yllättävä, ihastuttava, ainutlaatuinen, hämmästyttävä, vihreä, outo, uskomaton, mystinen sekä mieleenpainuva.

                                                                                                                                                                       

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Todistimme taitomme diginä

Todista taitosi diginä on Kiltakoulut verkoston järjestämä kilpailu, joka toteutetaan joka vuosi netissä. Voit osallistua ilmoittattamalla ...